Δημιουργία photobook
Η εφαρμογή PhotoCreations
Πρόκειται για την πιο εξελιγμένη εφαρμογή για τη δημιουργία προϊόντων με βάση τη φωτογραφία.

Το περιβάλλον είναι φιλικό και εύκολο στη χρήση αλλά με πολλές δυνατότητες για προχωρημένους χρήστες.

Η δημιουργία ενός προϊόντος μπορεί να γίνει με απλές διαδικασίες μέσα σε λίγα λεπτά. Επιλέγετε το προϊόν, το θέμα και τις φωτογραφίες που θέλετε να περιλαμβάνει - το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει...
Με τον ενσωματωμένο μηχανισμό διόρθωσης φωτογραφιών, οι υποτονισμένες ή υπερτονισμένες σας φωτογραφίες επανέρχονται σε φυσικά επίπεδα με ζωντανά χρώματα και σωστή φωτεινότητα.
Εξελιγμένο σύστημα ελέγχου σας ενημερώνει για πιθανά σφάλματα πριν την παραγγελία σας.

Τα προϊόντα που έχετε δημιουργήσει παραμένουν μέσα στην εφαρμογή και μπορείτε να τα ανακαλέσετε κάθε στιγμή χωρίς να χρειαστεί να τα αποθηκεύσετε σε εξωτερικό περιβάλλον. Τα αρχεία των φωτογραφιών δεν ενσωματώνονται οπότε αν αλλάξει η θέση τους στον υπολογιστή σας όταν ανοίξετε και πάλι το έργο σας θα σας ζητηθεί να υποδείξετε την νέα θέση. Αν όμως επιθυμείτε υπάρχει και η δυνατότητα εξαγωγής & αποθήκευσης σε άλλο μέσο πχ USB stick όπου το έργο μεταφέρει και τις φωτογραφίες που περιλαμβάνει - χρήσιμο είτε στην περίπτωση δημιουργίας αντιγράφου ασφαλείας είτε στην περίπτωση που θέλετε να μεταφέρετε την εργασία σας σε άλλον υπολογιστή.

Μέσα από την εφαρμογή μπορείτε να έχετε online κάθε πληροφορία σχετικά με τα προϊόντα και τις τιμές τους όπως επίσης μπορείτε με τον ενσωματωμένο browser να έχετε και πρόσβαση σε μερικές από τις υπηρεσίες του site.

Η εφαρμογή είναι μεταφρασμένη σε 23 γλώσσες ώστε να έχετε το πιο οικείο περιβάλλον σχεδίασης.


Εικόνες από την σχεδιαστική εφαρμογή ...